Om tidspunkter for teori og kørsel

Teoriundervisningen foregår på Borggårdsparken 58, 7080 Børkop. Tidspunktet vil være mandag og onsdag fra kl. 16.15.

Hvis du efter skole kommer med tog fra Vejle, passer det med ankomst til Børkop Station ved 4-tiden – og så en lille gåtur til adressen – hvor jeg er klar med forfriskninger bestående af drikkevarer, frugt og lidt sødt.

Banekørsel foregår på Fredericia på køreteknisk anlæg. Undervisning i kørsel på vej, foregår i min røde Ford C Max (kaldet Ulla P bil). Øvelseskørsel kan foregå i Vejle eller Fredericia og altid sammen med mig. Jeg henter og bringer eleverne retur til deres skole. Jeg gør en stor indsats for, at køre med elever om morgenen, hvor de møder sent eller har frimoduler midt på dagen o.s.v.

Praktiske oplysninger omkring kørekortet

Tilmeld dig i god tid, hvis du vil starte på et bestemt tidspunkt. Med 7 hold pr. år, finder vi helt sikkert et hold der passer dig.

Når man skal erhverve kørekort første gang skal man:

  1. Få taget et pasfoto
  2. Få lavet en lægeerklæring
  3. Have et færdselsrelateret førstehjælpsbevis.

Disse ting skal medbringes til holdstart – da godkendelsen til kørekortet hos Kommunens Borgerservice ikke kan gå i gang før disse foreligger.

Ca. 4 uger før start vil du modtage et velkomstbrev med yderligere informationer.

Kort sagt – jeg tager hånd om dig fra start til slut.

At tage kørekort er ikke en hverdagsting

Der er mange ting, som skal læres – men det skal også være et hyggeligt og sjovt forløb. Jeg står for både teoriundervisning og praktisk kørsel – så dermed kun én underviser.

Tilmeld dig i dag