Om Ulla P

Jeg blev uddannet og godkendt som kørelærer i 2006. Inden da har jeg haft min egen tøjforretning, Boutique EU, i Børkop Centret. Det blev til 18 dejlige år, inden jeg gerne ville prøve noget nyt.

Privat bor jeg i Børkop, ja siden 1988. Jeg er gift med Torben og har 2 voksne børn.

Jeg betragter mig selv som en rolig, tålmodig og venlig person med humor. Jeg er engageret i det ansvarsfulde job det er, at give dig et kørekort. Jeg har undervist, som kørelærer, siden januar 2007, hvilket giver mig en betydelig ballast i formidling af regler, lovstof og pædagogik.

Mit mål er, at du skal bestå teori- og køreprøve 1. gang

Derfor sætter jeg dig i centrum og ligger vægt på den personlige undervisning med udgangspunkt i netop dine behov. Men jeg kan ikke gøre det alene. Du er nødt til at deltage i den obligatoriske undervisning. Du får gratis adgang til online undervisningsmaterialet – så kan du øve dig, alt det du har brug for, når du nærmer dig teoriprøven. Helt gratis!

At tage kørekort er ikke en hverdagsting

Der er mange ting, som skal læres – men det skal også være et hyggeligt og sjovt forløb. Jeg står for både teoriundervisning og praktisk kørsel – så dermed kun én underviser.

Tilmeld dig i dag